Pierś z kurczaka ze szpinakiem i fetą w cieście francuskim
Pierś z kurczaka ze szpinakiem i fetą w cieście francuskim zadowoli wszystkich mięsożerców. Aromat czosnku, feta, szpinak spoczywające na piersiach, otulone ciastem francuskim zadowoli podniebienia praktycznie każdego.
Danie nadaje się na zwykły obiad, jak i na wyjątkową okazję.
Zapraszam do mojej kuchni, tam cały przepis i mnóstwo innych dań:
Pierś z kurczaka w cieście francuskim ze szpinakiem i fetą – Zapaska
Jeśli gotowanie to tylko przy dobrej muzyce! Dziś energicznie:
Mój Tata robi dosyć często, jednak nie dodaje fety. Podpowiem mu, żeby spróbował Twojego przepisu 🙂
Bardzo fajny przepis 🙂 ja gotuję u siebie roślinnie, ale mam tez mięsarian w domu, więc skorzystamy 🙂
Bardzo apetyczne, ostatnio jem tylko drób więc przepis jak najbardziej pod moje kubki smakowe 🙂